Uw (internationale) zakelijke post ✔goedkoper ✔zorgeloos ✔razendsnel

035 - 30 300 60

Zakelijke post scandinavië

Zakelijke post naar Scandinavië versturen

WPS wijst u de weg in Scandinavië.

Complex. Ondoorzichtig. Ontoegankelijk. Duur. Dat zijn de kernwoorden die de Scandinavische postmarkt in één keer in de juiste context plaatsen.

Daarom is het juist in deze Noordelijke landen van uiterst groot belang om samen te werken met een betrouwbare Nederlandse partner en ‘wegwijzer’ als WPS. Wij deden er jarenlange ervaring op en kennen de markt daarom goed.

Scandinavië kent op haar postmarkt vele leveranciers, aanbieders en distributienetwerken. Dat maakt de markt ondoorzichtig.

Voor buitenstaanders is het erg moeilijk om snel een helder inzicht te krijgen in wie de nationale postbedrijven zijn en wat de eventuele alternatieve distributeurs zijn.

De Scandinavische postmarkt is bovendien erg ‘naar binnen’ in plaats van naar het buitenland gericht. Dat maakt het vinden van de juiste aanspreekpunten binnen de vaak ontoegankelijke postorganisaties uiterst lastig.

Daarnaast leveren sommige (nationale) postbedrijven over de grenzen van andere landen heen. Zij verzorgen bijvoorbeeld postzendingen in Noorwegen, maar ook in Zweden. En niet alle landen in Scandinavië zijn bovendien lid van de Europese Unie.

Dat maakt het extra complex.

WPS heeft door haar jarenlange ervaring wél de up-to-date kennis en heeft de juiste ingangen bij de nationale postbedrijven en lokale distributeurs.

Dat maakt het makkelijk voor u want op basis van de specificaties van uw zending zoals gewichten, aantallen, landen en verspreidingsgebieden, afleversnelheid, bezorgdatum maken wij een uitgebreid en op maat gesneden distributieplan.

Maatwerk dus.

Ook al leveren wij uw zending niet altijd direct aan in het land van bestemming, het wordt uiteindelijk wel rechtstreeks door onze partners in het land van bestemming afgeleverd. Zo hebben wij zelfs een partner in Polen die er voor zorgt dat uw post op de meest kostenefficiënte manier verspreid kan worden in de Scandinavische landen. Inclusief de lokale poststempels om de lokale uitstraling te garanderen.

Zonder de inschakeling van WPS kan postverzending in Scandinavië een uiterst kostbare aangelegenheid worden. Dat wilt u voorkomen, maar wij ook.

Want het zit WPS in het DNA om altijd de meest betaalbare en betrouwbare oplossing te vinden voor onze klanten. Ook u kunt dus blijvend profiteren van de scherpste prijsdeals dankzij onze bulkcontracten met onze postpartners.

Uw zakelijke postzending naar Scandinavië

Zonder WPS kan het verzenden van zakelijke post naar Scandinavië erg duur zijn.

Of het nu losse post, Direct Mail, tijdschriften of postpakketten betreft, u kunt er op rekenen dat WPS voor u altijd de meest betaalbare en betrouwbare oplossing zal vinden.

Voor al uw zendingen en voor alle landen in Scandinavië kunnen wij naast de nationale postbedrijven een betrouwbaar en goedkoper alternatief bieden via een van onze lokale of Europese postpartners.

Wat voor soort zakelijke post het ook betreft.

U bespaart daarmee, zeker bij grotere zendingen, vaak duizenden euro’s en wij hebben er een tevreden klant bij. 

Dat is de ‘win-win’ waar wij altijd naar op zoek zijn.

Test ons en probeer het.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Zakelijke post scandinavië

Benieuwd naar het prijsverschil?