Uw (internationale) zakelijke post ✔goedkoper ✔zorgeloos ✔razendsnel

035 - 30 300 60

Zakelijke post Engeland

Zakelijke post naar Engeland versturen

Royal Mail, it takes two to tango..

Royal Mail is de enige landelijke postbezorger in Engeland en daarom onze belangrijkste samenwerkingspartner.

Dankzij onze scherpe contracten met Royal Mail bieden wij u ook in Engeland de scherpste tarieven voor de verzending van uw internationale post.

Royal Mail kent een groot aantal verschillende postproducten. Op basis van de specificaties van uw postzending (aantallen, vorm, gewicht) en uw wensen zoals verspreidingsgebied, afleversnelheid en bezorgdatum adviseren wij u over de meest kostenefficiënte oplossing. Met betrekking tot de postzending zelf maar ook op het gebied van transport bieden wij u een passend en betaalbaar alternatief.

Een oplossing die u altijd gegarandeerd substantiële besparingen oplevert!

Losse post naar Engeland

Ons uitgangspunt is dat wij u altijd de beste prijzen willen bieden en daarom handelen wij uw losse post naar Engeland altijd af via andere contracten dan die met Royal Mail. Zo bieden onze contracten met andere buitenlandse partners vaak verrassend slimmere en goedkopere oplossingen voor de verzending van uw losse post tot 2000 gram naar Engeland.

Direct Mail naar Engeland

De lokale regelgeving en voorschriften voor de aanlevering van direct mail zijn erg specifiek. Bijvoorbeeld ten aanzien van de aanlevering van databestanden en de productie van de verplichte labels voor de bekende Engelse postzakken.

Dit vraagt dus om extra veel aandacht in het voortraject.

Maar onze productkennis helpt u altijd bij een probleemloze aanlevering van uw postzending. Daar kunt u op rekenen.

Want onze ervaring leert ons hoe belangrijk de behandeling van uw internationale Direct Mail campagne is.

Periodieken / Tijdschriften naar Engeland

WPS heeft een jarenlange ervaring in de verzending van tijdschriften en periodieken. De ervaring leert dat wij via de samenwerking en contracten met betrouwbare internationale distributiepartners altijd een snelle, efficiënte en voordelig alternatief kunnen bieden voor uw verzending naar Engeland. Of het nu om enkele tientallen stuks gaat of om oplages groter dan 10.000.

Postpakketten naar Engeland

Ook voor uw postpakketten biedt WPS altijd de beste en goedkoopste oplossing. Al vanaf enkele tientallen zakelijke postpakketten die bestemd zijn voor Engeland behandelen wij deze als losse post. Zo kunt u dus altijd en blijvend profiteren van onze zeer interessante volumecontracten.

Zakelijke post Engeland

Benieuwd naar het prijsverschil?